12/21/2008

du är den bästa som finns.

har inte hänt mycket i veckan, har jobbat som en galning, bara ledig en dag på 8 dagar. Har myst så mycket jag hunnit med min bästa familj, boris har lärt sig ännu fler sånger som t.ex. litet hus vid skogen slut och björnen sover. Han sjunger jätte tydligt ochmed massa ord. min duktiga unge. Känns helt sjukt när man tänker på det han fyller 2 år snart och ska bli storebror!!

Världens bästa jos har ju kommit hem från barcelona också, pratade med henne förut och det kändes sjukt bra! har saknat henne mycket, hon får vara hemma ett tag nu så jag får lukta lite på henne och bara prata, det är inte så många man kan det med om typ allt och ingenting liksom.

Imorgon ska min familj och jag gå ochj inhandla lite klappar och det känns ju både bra och dåligt, kommer nog drabbas av lite ångest för att det kommer vara hur mycket folk som helst men stan skulle ju ha öppet till 20 så hoppas jag hittar det jag ska, vi ska även inhandla en gran imorgon, hoppas bara vi hinner det..blev väldigt stressad nu när jag tänker på det jag jobbar ju liskom till 14 också...ojojoj...

jag har också funderat ett tag nu på att klippa av mina dreads till typ axellångt och ja så de blir lite mer jämna det är så mycket olika längder nu, men ni kära man sa att det nog inte skulle bli så bra så man får väll se...brukar ju inte bry mig så mycekt om vad andra tycker när jag får mina infall..


God natt världen! älskar er.


12/18/2008

tomten.



Idag var det tomten som gällde efter arbetet. Mamma pappa barn plus mormor och morfar gick den långa vandringen i mörkret upp i skogen för att träffa kolmårdstomten. Det var verkligen superfint, han har byggt upp en hel tomteby nästan men massa små hus och grejer för barnen men det är verkligen värt ett besök även för äldre. Boris har tjatat så dant om tomten och är jättenyfiken så han tyckte det var så spännande men det kanske vände sig tilllite större barn när tomten pratade men boo var nöjd med att ha fått säga hej till tomten, så nu väntar vi bara på att han ska komma med paket på julafton!


12/17/2008

han är duktig han

boris dagiskort som vi inte ska köpa men sötast är han ändå!
denna fina har boo gjort på dagis

far är rar.

Tack snälla rara far. Igår fick jag en sladd av pappi till en julstjärna, eftersom jag är fattigst typ så har jag inte kunnat köpa mej en egen, så nu är det nice!! Att vara gravid är ett jobbigt tillstånd, jag har fått dille på att dammsuga. Jag brukar ju göra det annars med men nu är det galet. Det får inte vara ett litet sandkorn på golvet och alla som känner oss vet att det blir det väldigt fort hos oss med boo är blondie överallt (barn och hund).
Jag är säkert en stor bidragande orsak själv för jag går alltid in med skor och sprider min skit överallt..
Men för att komma till det jobbiga är att jag får ju så jävla ont i ischias när jag dammsugar så sen kan jag ju knappt gå på hela dan. Får överlåta det där på min man, som gör allt annat..stackarn.
Har annars jobbat idag igen men det var inte en så lång tur det 16-21 så jag överlevde nästan iallafall, gnäller igen men hade asont i ischias på jobbet idag. Kändes som jag skulle behöva sjukskriving men jag vill inte det...

12/16/2008

Mamma titta lilla!



mamma titta lilla!! lilla är alltså lilla miffy som boris har, han har en stor också och de är hans favoriter som han måste ha när han sover och typ överallt.


Idag han man jobbat du, 7-14. Julpyntat på jobbet och shit vad allt typ var fult. Jag gar lite fobi för för mycket julpynt och det kan man ju verkligen kalla det. Men jag och mine kollega fixade nog till det ganska bra iallafall. Vi gjorde pepparkakshus med och det blev jättefint men tomtelandskap runt( där kommer fobin igång igen kände jag)


Annars så har foglossningen kommit igång nu och det är ju inte så kul men det är hanterbar än så länge och håller inte i sej så länge heller. Men jag får ont i ena sidan i ischias så jag får liksom inte med mej benet och det är ju lite halv jobbigt. Men den har kommit mycket senare än vad jag hade väntat mig imot förra graviditeten då den kom redan i v.8


Är i v.20 nu tiden går ganska fort tycker jag, men har en jättemage enligt mej själv men jagb tycker inte jag äter mycket alls så jag vet inte var den har kommit i från, vägde mej i dag på jobbet, hade gått upp 2 kg till helt plötsligt, kändes oväntat. Så nu har jag gått upp 6 kg. Det är jobbigt tycker jag jag har liksom inte riktigt insätt att man måste ju gå upp i vikt när man har bebis i magen, men efter min vikt nedgång så är det lite känsligt att bli tjock igen. phu..


Mamma och pappa var här förut och fikade lite och vi bestämmde att vi ska åka till tomten på torsdag,d et ska bli kul för boo tjatar så dant om tomten.

12/14/2008

haj haj haj

min son tjatar om hajen som kommer, han är lite besatt tror jag. Det har faktiskt varit en ganska händelserik helj och jag har varit tre dagars ledig. Igår gick vi ut i snön som faktiskt låg kvar för att åka lite pulka. Självklart så ville inte pulkajävlen glida nått, vilket vi igentligen visste innan för den funkade inte så bra förra året heller, skitpulka som det skulle vara superglid på sa de i affären. Blondie blev galen och skulle ha sönder alla snöbollar som nått stackars barn hade gjort en snöborg av, hon var helt vild så det bara rann blod ur hennes mun. (som vanligt)

Begav oss sedan på en spännande tur med vagnen (spårvagnen) till Ida och Bella för att baka pepparkakor. Det var mycket trevligt och jag blev besatt av glögg, det är så gott jag måste gå och köpa mer. Jag har inte tyckt det har varit så himla gott förut mest sött och sliskigt men nu....mmm...jag tror att mina cravings är glögg och potatismos med sås.












Vi har ju även firat lucia lite halvt kom jag på, vi var på öppna och boo var en så fin pepparkaksgubbe som sjöng så fint. Annars blev det inte mycket till luciafirande, vi hade ingen koll på vart de skulle gå nått tåg och så vidare...
















Idag var jag och min son på badhuset som jag har tänkt gå till i typ 1 år men det har aldrig blivit av, det var jätteroligt och boo ville så klart inte gå hem. Vi var där med linda, mimmi som boris säger (jimmy) och ville och boris skulle "kana mimmi" hela tiden. Vi decka båda två när vi kom hem helt slut.

12/09/2008

Ultrasound today!




fina fina bebisen i min mage, var och tittade idag på morgonen. Den har växt mycket sen förra gången. Idag v.19 och förra v.12.

Jag tror det är en tjej i magen!
Annar händer det inte så mycket just nu, ska gå och ta mig en bit kaka som jag fick av pappa igår. Det är nog min favorit,fruktkaka med massa spritsmak!! Pappa gör alltid den till julen.
Boo är på dagis så man ska väll ta sig för att röja lite i kaoset som som vanligt har uppkommit. Jag skulle vilja vara en sån där person som jämt har det fint och ordnat hemma om det nu finns nån som är så på riktigt. Jag kan liksom ha städat och sen en timme senare så ser det ut som fan igen.

12/08/2008


har förresten gjort lite julkort idag så snart dimper det ner..

spark spark i min mage


nu ska jag ta mig i kragen och försöka klara av det här med en blogg.

Bebis sparkar massor i min mage, man blir så glad. Imorgon ska vi på ultraljud, känns spännade. Jag är fortfarande mycket sugen på att göra 3d ultra och se vad det är för en liten där inne. Jag på stan idag utan pengar, är mycket tråkigt men har iallafall börjat inressera mig lite för bebiskläder hittade en del fina faktiskt. Jag och min man gick igenom alla boo´s gammla kläder häromdan och det blev ju bara 6-7 papperspåsar så man behöver ju inte direkt köpa nått. Men det blir lite fel årstid för vissa kläder. Ska iallafall köpa lite kläder i det minsta för det har vi inga boris fick ha stora på en gång, jag tyckte det var bra att ha och växa i..innan han vad född iallafall.