5/27/2011










En bra dag med väldigt mycket bus och mys, Båda Malin och jag drabbades av någon sorts koma efter maten, magont och trötthet fast vi inte åt alls mycket. Annars var det skapligt lugn och ungarna  höll sams.
Jag fick en utslagen maskros av Tilde när hon kom och hur glad blir man inte av det! Ingus gav Tilde två kramar när dom skulle gå och Arvid han var överlycklig att dom äntligen skulle gå hem. Boris var överallt och pangade bara lite, han har ett stort intresse för att fota och vill alltid låna min kamera, systemkameran och den är ganska stor för honom men han klarar det galant, får se vad tiden utvisar av det intresset.

Ett stort paket på posten till en liten 2 åring




Vi hade lite brottom men ville gärna hämta ett paket som kom med posten, Det var från farmor,Martin, John, Matilda, Lovisa och Philip och Botvid till Ingo.
Pga av stressen ble det så klart inga bra bilder, Det syns inte hller att Ingo är helt överväldigad över paketet och när han ser att det är pippi i så utbrister han ett illtjut, Han klappar snällt på boris föratt han hjälper honom med paketet. Han har tyckt att det har varit lite knöligt med att öppna alla och inte heller visat så väldigt stort intresse för sakerna i förrens efter ett tag.
Efter att byggt ihop båten och turbolek en stund skulle vi bege oss till dagis och jobb, Ingo blir helt vild och vill inte lämna pippi hemma så ok jag gillar inte att ta med leksaker till dagis men det fick gå för den här gången, och självklart visst försvann pipi på dagis fast att vi la den i skåpet. Som tur var nästa dag hade hon krypit upp på hyllan igen- Tack Ulla!

Ingo Tackar så innerligt för Presenterna på sin födelsedag!

Ingus nya frisyr

Bikini Booth



Det här är mina nya älsklingar, svävar lite fram på dom. Har hittat en väldiogt bra runda som jag ska köra nu, den är exakt 5 km och igår tog den 40 minuter och det känns helt ok. Har tänkt mig att börja lite med intervallträning och se om det ger mer. Har hittat en diet med träning i Iform som jag funderar på att testa nästa vecka. Det är på 5 veckor och jag ska göra om den lite då jag inte kommer gå till något gym eller har tillgång till träningsmaskiner. Det kallades visst BikiniBooth.

5 v. känns som en bra tidsperiod som man kan klara, blir precis till semestern. Har tänkt mig denna runda plus intervaller 4-5 gånger i veckan plus att det finns 6 övningar som ingår i träningen. Ska köpa hantlar på 1-2 kg. Blir att inhandla kosten nu i heljen och skriva om planen.
Ska ta nya mått på söndag och fixa nya batterier till vågen som bara står och skräpar,d et är en bra våg som man kan se allt möjligt på.
Ska nog ev. se om jag ska planera in lite besök på gymmet, har ju ändå årskort;)

5/26/2011

gårdagens jag.

5/17/2011


dokumenterar min viktnedgång + dagens lunch.
Det går bra nu
Har gått 10000 steg minst varje dag nu i 10 dagar (undantag en dag)
Börjat med egna träningspass hemma och det är askul
gått 14685 steg varav 5000 joggade.
50 situps 25 rygglyft plankan, 50 utfall mm.
Äter Allevo plus någon mat, dör lite annars när jag tränar. + frukt

Mage; - 8cm
Midja; - 2cm
Bröst; - 4cm
Lår - 3cm
vad -/+ 0
Arm; -2 cm
Stjärt; glömde mäta innan


Världens sötaste Izabelle


Min brorsdotterIzabelle 2 veckor

Firande av världens sötaste 2 åring!

















5/15/2011

arbete och träning.



Idag fotar jag på jobbet, det uppskattas enormt och alla vill ha bilder. Sekritessen stoppar mig tyvärr men några händer blev det visst. Nu är det bara 5 timmar kvar på dagen arbetsdag och sen ska jag powerwalka mig svettig hem och gör 50 situps.

Jag har på 1 v. gått ner 5 cm på fläsket och känner mig asnöjd. Jag går tiotusen steg om dagen minst och gör 50 situps, det där med gymmande är svårt jag har aldrig tid, jobbar jag inte kväll s är det nåt annat men jag har en plan på lite mer träning det är att gå upp astidigt dom dagarna jag är ledig och powerwalka innan mannen går till jobbet ca 30 minuter och det blir hunden rastad med, har svårt at få tid när jag är ledig man kan inte direkt gå så fort med barnen.
Nu ska jag powerwalka till jobbet för att jobba 11 timmar, jippi!!
Det är dom värsta dagarna som finns..

5/14/2011

Arg ARGare ARGAST



Så här arg kan man vara när man inte får sova mer och så här skitig kan man vara när man är snorig och leker i sand.










En underbar dag i folkparken med dom vi inte klarar oss utan
Tack snälla ni för den.