4/17/2010

för att jag älskar boris glugg!!


Boris har för sina födelsedagspengar han fick av farmor och farfar inhandlat cykelhjälm och stödhjul till sin cykel. Han älskar att cykla. Han har aldrig riktigt gjort det förut för han har inte riktigt klarat av trehjulingen ute (inne har han cyklat och på dagiscyklarna) Så igår blev det premiär, har tyvärr ingen bild men får ta det senare. Vi hade lite bestyr i hjälmaffären, sportex. Då boris ville ha en röd hjälm( det är hans bästa färg) men det fanns ju inte vi hitade en jättefin svart ovh det fick övertallas till tusen för att han skulle prova men till slut gick det. Trodde inte det var så dyrt med hjälm som det var 350:- för en hjälm.
Blev arg ett antal gånger vid första färden eftersom han kunde ju inte riktigt och det rrodde han ju att han skulle emn det gick bara bättre och bättre och idag var han ute och cyklade med pappa och det gick så bra så!!
Jaghar mest sovit idag har haft feber och enormt ont i halsen. Mamma och pappa kom på fika förut ochjg var helt död. Orkade til en början inte enns resa på mej från Ingos soffa så jag degade där ett tag tills de andra fixat fikan, sen blev det piller och kaffe och en hel del balerina kladdkaka som var sjukt goda. Sov sen några timmar.
Gick en kvällspromenad idag hela familjen och boris somnade i hissen på väg ut, men det var iunte så skönt det blåser ju typ storm ute. Hoppas det blir bättre tills imorgon för då ska vi tvätta bilen hos mamma och pappa.
hej.

Inga kommentarer: