6/21/2011

första semesterdagen


Idag var det första dagen på semstern och första dagen på sommarlovet det är viktigt.
Vi begav oss till arbetetsmuseeum och tittade på bamse, dicom var det en väldigt liten utställning med efter tipsrundan blev det diplom och pressent iform av en badboll med bamse på. Tittade även på en utställing med föremål från olika epoker, vet inte vad den hette. Sen bröt helvetet nr 1 ut boris får inte som han vill blir arg blir vansinig och vråålar.
Boris blir hungrig och måste äta NU!
mamman vill inte köpa mat det var vråldyrt och så ska inte boris få som han vill jämt som han tror jag berättar tydligt för mig att om jag säjer ett ord till så tänker han aldrig prata mer med mig.
Vrålet fortsätter men har en tillfällig paus  när vi går över vattnet och boris börjar prata om att fiska.
Går förbi en stora dinosaurien som sitter på ett tak i industrilandskapet vid utställnigen om dinosaurier. Barnen blir uppspelta och vi går och tittar, blir av någon anledning så att vi hamnar på den utställningen med och boris är helnöjd. Han är väldigt förtjust i dinosaurier och kan väldigt många och berätta glatt för mig om alla därinne och allt, ALLT stämmer. Han vet vad dom heter vilka som är köttätare mm. Jag blir mycket imponerad själv kan jag ju inte uttala nått typ. Boris fastnar vid någon film där inne och Ingus som tyckte det var ganska läskigt där inne somnar.
Boris blir akut hungrig igen och det hörs så klart. Det ska ätas i fiket men det tycker inte jag, ylande beger vi oss ut och mot bilen. Boris blir hysterisk vi missade affären där inne, jag sätter mig på en sten för att andas...andas....pju.
beger oss in efter ett lugnande samtal med varann och tittar på gosedjur mm. Väll hemma efter skrik i bilen för det var ju SÅ varmt  så får barnen jordgubbar med mjölk och det är TYST TYST i typ 5 minuter...helt TYST och jag njuter brutalt.
Älskade ungar det var en jättemysig dag ibland behöver bara hjärnan lite lite tyst.

På efgtermiddagen/kvällen kom sandqvistarn med bihang. Vi åt köttfärssås efter besök på den lokala handlaren 3 gånger tror jag och lyssnade på höga stämmor av barn.
Har kört 20 minuter kettlebells idag och powerwalkat 5 km och jag är helt lam kan knappt röra mig och det värker i hela kroppen men jag älskar det, det händer nått och varför inte plåga sig lite o det leder till något bra!!

Ledig helj i bilder.

min underbaraste boris


 Min underbaraste Ingo

 Belle och Micka
 Himpaloppisen
Äta äpple är ett vanligt inslag hos oss
 
                                                  För att inte säga träning - 5 kg nu!

6/16/2011


zoovillage har rea så jag slog till på dessa två!

6/15/2011

träningen



mycket av min tid går till träning för tillfället, det börjar gå lite framåt och de tär kul. Powerwalkar/joggar i snitt 3 mil i veckan plus styrketräning hemma. (Går även snabbt till jobbet 7 km om dagen)
Har börjat en del med intervallträning nu och det känns bara bättre och bättre, man känner på kroppen att det tar mer.
Resultat
mage; 86 cm  -10 cm
midja; 75 cm  -3 cm
överarm;  28 cm - 2cm
lår; 57 cm -2 cm 
bröst; 88 cm -7 cm
stjärt; 99 cm -1 cm (glömde mäta den i början)

dagens höjdpunk var ändå att jag fick på mig mina gamla jeans i stl 27 alltså jag kan inte knäppa dom det är några cm kvar men för ett tag sen fick jag dom intelängre än under stjärten. Jag hamnade i nått sorts lyckorus så jag lämnade barnen 3.5 timmar tidigare än tänkt ( dom skulle på utflykt) och så tränade jag poch lagade mat för hela veckan. Det är sjukt storslaget  för att v ara mig som hatar att laga mat och aldrig gör det typ.
En annan brutalt stor händelse är att jag har köpt en Iphone och jag fattar inte hur jag kuunde leva utan en sån innan, jag är helt kär i den. kollar just nu runt lite efter en hållare till den när jag springer, måste nog inhandla det snarast.



6/05/2011

Tisdag-en helt vanlig dag med maskjakt



Det är sommar och denna dag spenderades några timmar i lekparken med bad, grävande och maskjakt. En hel del skatande och morotsätande blev det också. Jag solade och kände att det är såå skönt att barnen blivit större och man kan ligga och bara titta på dom dom klarar sig så bra själv, tror allt den fortsatta sommaren och den närmande semestern kommer bli toppenbra!
Barnen lekte så bra med några andra barn som brukar vara i parken, annars brukar det ju vara en hel del bråk och skrik från mina barn men dom vaar så fina och det lever jag löänge på och dom fick väldigt mycket beröm och det går åt rätt håll!