3/21/2011

rumbyte

Ett liten smygtitt
Ingos nya rum, vårat gamla.
Vårat nya rum, Ingos gamla.
Fick ett ryck idag och jag skyller det på febern, flyttade möbler och dog sen,
Det ska fixas en hel del i vårat rum men det kommer när det kommer.

Bloggen har varot lite ner e på sistone, vi har varit sjuka i en evighet här nu senast har vi haft sharlakansfeber kombinerat med en förkylning med feber, det är underbart.

3/09/2011

Den senate tiden har vi varit mycket ute, solen har kommit fram och vi plockade fram skridskorna och boris fick åka för första gången och det över förväntan. Efter en stunds åkande med morfar kunde ungen åka utan att hålla i någon. Han tyckte det var jätte roligt så jag ska försöka komma iväg några flera gånger bara han och jag.
Det har även blivit lite grillande i sörsjön,skulle igentligen varit uppe vid glottern och lekt i skogen och grillat med det blev ändrade planer när det inte var skottat på vägen dom sista km.
Det är så skönt att snön har börjat smälta och boris är så lycklig, han säjer varje dag att han längtar såå mycket efter sommaren.


3/07/2011

En dag gjorde vi chokladbollar/negerbollar, med äckligt strössel enligt mig själv. Ingus tyckte det var godis men sen gillade han inte bollen, han är inte så förtjust i choklad. Boris därimot åt  många!

dansant.

mina barn har begåvats med rytmen i blodet och det kommer genom mamma från morfar. Dansa är grejen och Boris har jag aldrig visat balett för och han dansar som en ballerina och man måsta ha kjol.
Ingo är inte lika inne på det där med klänning/kjol men har Boris bestämmt att det är dans så är det då hänger man med på ett bananskal.
Han har hållningen han har rätt armar, han gjorde värsta fina hoppet som en älva.