8/30/2010

min älskade familj.

en fin dag, trötthet hindrar mig från text. Jag jobbar på det. "Alla" ni får trösta er med bilder.

8/23/2010

finaste Ingus 15 månader.
Det här lilla russiet var är idag med sin mor och bror. Vi fikade och fikade och fikade, barnen klämde även ner en hel del plättar och jag fick bästaste komplinmangen av madame Tilde - Jag vill inte äta maten mamma, jag vill ha Hanna-kaka!!!
Vi gillar er mycket Malin det ska du veta!!

Familjen har på kvällen gått en väldigt skön promenad ocxh det var riktigt sommarvarmt och vi avslutade det med lite gungning och rutchkanneåkning i lekparken.
Dagen började hysterisk men avslutades väldigt bra! Hoppas motivationen har hittat tillbaka nu.

Fick ett litet samtal på kvällen, min fina lillebror ska bli pappa och jag är väldigt glad!!

8/12/2010

snügg-Jo!! Igår satt vi här och ocrkade inte röra oss, det deggadesoch åts sallad från Paus och det var väldigt gott!  Boris spelade svår och Ingus blir brutalt ilsken när han inte får som han vill.
Sen kom mams och paps och de hade köpt en väldigt tidig födelsedagspressent till med mig- En cykel! Den var jättefin och begagnad. Jag gillar återanvändning. Den är grön och har både cykelkorg och pekpinne ;)
Boo och jag invigde det på kvällen med en tur boo på sin och jag på min! Vi tog med oss bullarna som blev över  när mamma och pappa åt kvällsmat här och stannade och hade lunchrast som boris uttrycker sig. Det var hysteriskt mycket tjutande under färden för boris kan inte åka i uppförsbackar (nerförsbackar) så vet han att det kommer en om 100 m så dör han lite. Men det är mysigt att bara vara vi.

In progress...

nytt golv och målade lister, nu fattas bara en liten list och så ska taket målas. Jag ska inhandla en rullgardin och nya sänglampor.

8/09/2010

ingo och gröten.


projekt sovrum KLART!
har den senaste tiden drabbats av målarsjukan. Jag funderar allvarligt på om jag egentligen valt rätt yrke. Kanske skulle sadla om till hantverkaryrket. Jag trivs så bra med det men det är svårt att veta om det bara är på hobbynivå eller inte. Nu har jag målat om alla rum i hela lägenheten, men sovrummet var de mest avancerade då jag rivit ner tapeter och spacklat. Har även målat lister (ej golvlister de förblir träfärg, änsälänge iallafall) i sovrum och dörren. Idag ileddes lister vid glasdörr vid köket och har målat en hel del på fönsterna i vardagsrummet och balkongdörren som jag troligtvis får måla två gånger. Men nu är det bara lite färg kvar i botten så jag måste hämta mer imorgon. Hoppas på en promenad dit med Malin, plus även mer mys med henne och barnen!
Idag har mamma och pappa varit här och de har varit efterlängtade, de har varit i väg på semester i minst 2 veckor och vi har nästan dött här hemma så idag firade vi med att boo och jag fixade tårta  och även lite pannkakor på kvällskvisten!
Boris fick mer mekkano och byggde med det hela eftermiddagen med morfar, Ingus fick kläder och en söt liten resväska. Barnen var mycket lyckliga över att träffa mormor och morfar och ingus utalade även ordet MOMMO och mormor var mäkta stolt!! Det har kommit en del gånger innan men inte så tydligt och inte så att hon hört det själv!