4/29/2010

boris i den fina nya outfiten som inte syns så väll då han höll på att skratta ihäl sig för att jag sa att han inte fick ha napp på bilden( som han förövrigt fick för att ja muta lite för att vi skulle prova kläderna)




finaste pojkarna, boris tittar på sin älskade pippi och ingo är bara söt.

Boris skrivbord blev så fint efter lite målning.
Den fantastiska första huvudfotingen som mamma fick.
Datorn har äntligen hittat hem, flytt från sovrum till vardagsrum.
Städdagen avklarad och den har varit rätt nice! bo har dansat sig igenom dagen till Krakel och Ingo har piggat på sig väldigt och kämpat med kåvepeniet. Vi har lekt kom-ihåg-leken, lagt upp några leksaker och sen fick den ena ta bort när den andra blunda och sen fick man gissa! Boris var väldigt duktig och fick alla rätt.
Kvällen spenderades med Linda på stan lite snabb shopping då tiden så klart gick väldigt fort när vi var själva men det var trevligt, nästa gång får vi ta en fika med Linda!!













4/28/2010





Det har hänt nått stort eller det hände igår, boris har ritat sin första huvudfoting och jag nästan dog. Som jag har väntat så nu ritar han hela tiden! (bild kommer imorgon)
Förresten är jag övertygad om att ingo har tredagarsfeber, det ser precisut som det och han verkar vara på bättreingsvägen nu som tur är. Han skrek hela eftermiddagen ajajajajjj..och drag sej i öronen. Kåvepenin var inget gott det kan jag lova, det vände både en och två gånger. Jag fick flashbacks från barndomen (var öronbarn)

projekt måla boris skrivbord startade jag idag och är snart färdig ska strycka sista gången på lådorna nu i kväll, det blir skitsnyggt, boris har också hjälpt till.

Söta Malin svängde förbi förut med ett par fin byxer till boris, de satt jättebra! Och Ingo var tyst så du är bra Malin!!

Det har annars i veckan i sjukstugan rensats i garderober, handlats, rört till hela hemmet som vanligt, ätit maxmat, tvättat, planterats frön, ätit pannkakkor på balkongen, bakat sockerkaka-WOW!! (sånt händer inte ofta)

nej nu ska jag gå och måla med mitt nervryck jag haft i ögat hela dagen!

Lilla Ingo.


lilla fisen har öroninflammation och en virusinfektion. Har fortfarande för 5:e dagen i rad nästan 40 graders feber. Fick pencillin i 5 dagarn nu så hoppas jag att det ska bli bra.


Boris igår; Pappa hur stor snopp har du idag? Mamma hur stor mun har du idag? :)


4/25/2010






mycket fint vill man ha. Jag tar gärna emot om någon känner att ge!
det kommer det är bara lite vitt imellan......















































































jag vill ha den...nu!


hej.

Idag bjöds det på föreställning på Scandiateatern av självaste TOBBE TROLLKARL!! Det var fantastiskt roligt. Jag och boo begav oss med Ida och Bella. Boris skrattade och klappade händerna och mamma fick kaffe-mag-ont men hade skojigt ändå!
Ingo är sjuk igen, har haft hög feber nu sen igår. Det lilla lilla ungen har feber jämt, skulle mycket hellre vilja att han var ständigt förkyld istället för denna feber. Men han är så rolig springer omkring och leker och skrattar fast han har 40,1.
Hoppas han blir bättre för imorgon hade jag tänkt att vi skulle ner på stan och inhandla lite hemligheter!

4/23/2010

så är det.

jag sitter här alla sover, barnen somande 18.30 båda två och nu sover de andra två i soffan framför tvn. Det rä som vanligt.
jag har ätit mer än någonsin, min plan funkar inte alls, jag är lite misslyckad och har ingen karaktär för tillfället. JAg får inte fram det där lilla extra som måste fram för att det ska gå. Jag känner att jag jag är glad och behöver min energi för att få ihop allt som ska funka, men snart snart hoppas jag att du kryper på mej bakifrån och överaskar mej med att jag ska få känna lusten till att ta tag i det här.
jag känner mej just nu glad över att jag har några i min närhet som jag tycker är så fina och jag gillar er.
Det värmer fina du. http://www.asklundarna.se/

4/22/2010


jag vill ha dessa till vardagsrummet IKEA STOCKHOLM.




Dagarna rullar på och den här veckan har det inte hänt någonting i stortsett. Men jag gillar det, vara hemma och ta det lugnt kan det bli bättre. Sen får vi säkert hundra ryck nästa vecka och vill göra massor men ibland är det så skönt att bara vara.
Har pysslat här hemma och blnad annat målat Ingos bord med skoltavelfärg och det blev jättebra. Båda barnen tyckte det var kul att rita där. Ska måla nått med samma färg i boris rum med ev en cirkel på väggen tänkte jag, då jag har massa färg kvar sen jag målade i hallen.
Har även bestämmt mej nu efter mycket valande att måla boris skrivbord vitt, men tror jag ska behålla lådorna i teak. Jag gillar ju teak så.
Och nu måste jag med komma iväg och hämta rekvisition till tapet/färg till sovrummet. Det var väldigt länge sen jag rev ner allt där och sen hände de inte så mycket, men det är som sagt det där med tiden, vem har tid och hämta det klockan 8 på morgonen..
Undra om mina frön på balkongen mår bra av snö? hm...blir väll att köpa plantor sen kan jag tänka mej:)
Ska även nu börja (igen) med att jobba med min kropp. Jag kommer inte att uppdatera så mycket om det men någon gång i bland kanske. Det är 9 kg som ska bort och jag tar det lie lugnt. Jag tränar ju minst en gång i veckan och sen ska det ske lite andra förändringar.










Boris läser ur pippiboken för Ingo.










4/19/2010

snart fyller någon år och det är INGO!

Rubens barn Emil, http://www.lekvira.se/?page=art&art=586
babar poster från http://www.allposters.se/

Katvig bäddsett, traktor med släp och bokstäverna
från http://modelmini.se/ (bokstäverna skulle då bli INGO såklart) poster från http://www.morkarin.se/




En liten Ingo lista! Det är så svårt att önska sej saker till en liten som har syskon och istort sett redan har allt. Jag har hittat lite fina saker om någon vill ha tips!
Ingo tycker om gosiga saker, så kanske en gosig matta eller ett mysigt gosedjur!
snart snart så har jag bestämmt vilken dag vi ska fira den lilla söta!!












4/17/2010

älsklingen äter päron och är lycklig.

för att jag älskar boris glugg!!


Boris har för sina födelsedagspengar han fick av farmor och farfar inhandlat cykelhjälm och stödhjul till sin cykel. Han älskar att cykla. Han har aldrig riktigt gjort det förut för han har inte riktigt klarat av trehjulingen ute (inne har han cyklat och på dagiscyklarna) Så igår blev det premiär, har tyvärr ingen bild men får ta det senare. Vi hade lite bestyr i hjälmaffären, sportex. Då boris ville ha en röd hjälm( det är hans bästa färg) men det fanns ju inte vi hitade en jättefin svart ovh det fick övertallas till tusen för att han skulle prova men till slut gick det. Trodde inte det var så dyrt med hjälm som det var 350:- för en hjälm.
Blev arg ett antal gånger vid första färden eftersom han kunde ju inte riktigt och det rrodde han ju att han skulle emn det gick bara bättre och bättre och idag var han ute och cyklade med pappa och det gick så bra så!!
Jaghar mest sovit idag har haft feber och enormt ont i halsen. Mamma och pappa kom på fika förut ochjg var helt död. Orkade til en början inte enns resa på mej från Ingos soffa så jag degade där ett tag tills de andra fixat fikan, sen blev det piller och kaffe och en hel del balerina kladdkaka som var sjukt goda. Sov sen några timmar.
Gick en kvällspromenad idag hela familjen och boris somnade i hissen på väg ut, men det var iunte så skönt det blåser ju typ storm ute. Hoppas det blir bättre tills imorgon för då ska vi tvätta bilen hos mamma och pappa.
hej.

jag saknar dej mitt hjärta.



jag saknar att ha dej här, jag saknar att bara kunna ringa och ses, jag saknar din närvaro för mina barn, jag saknar våra sommarkvällar- det bästa är att det snart är sommar och du kommer hit och blir full med mej.
älskar dej.

4/16/2010

buhu.

halsont och feber, är det så här det ska vara?
Jag trottsar det med att åka och handla ändå, tar lite pillen och låsas att jag inte känner mej döende.

4/15/2010




Bara för att jag sagt nu att det kännt så kul att blogga och att jag haft sådan lust flera dagar så känns det påtvingat och jobbigt just nu.


Har föresten var så effektiv de senaste dagarna så man kan tro att det inte är jag. Det har storstädats det har tvättats det har planterats blommor och det har lekts. Det har diskats och det har skurats. Det hr skrivits listor( det är min grej) och tillochmed fullföljt en hel del på listan!

Gjort om lite i förälrarledigheten så omjag vill kan jag vara hemma hela året, det blir inte fett med stålar men jag vill inte jobba just nu. Så än så länge bli det hemma till 20 september, sen ska jag nog spara dagar för jag skolar ju ändå in Ingo på dagis då och det är bäst när det finns plats ( som vi förövrigt inte fått svar än på men det räknar jag med)

Vi var ute hos mor och far i går och lekt i trädgården och odla lite som boris säjer. Han tycker det är så kul med blommor och växter och så. Fast när vi väl skulle plantera så skulle han bara klippa buskar med Henrik( min bror)

Vi hade grillpremiär igår men det blev inte att sitta ute då det är så kallt på mamma och pappas tomt när solen försvinner men det var mysigt ändå! Båda barnen somnade efter maten och vi satt och gastade i köket som vanligt.

Tog med mej lite dockor hem för det ville boris ha och jag har ju några sen jag var liten. Hittade ockås en hel påse med dockkläder som fick följa med hem, så det har tvättats nu!

Har även bestämmt att boris ska vara hemma två månader i sommar och sen börja lite innan ingo ska inskolas så det inte blir tokigt med det. Boris brukar vara lite svår när han varit ledig länge från dagis.

Nu ska jag nog sova bort mitt halsont ett tag!










4/12/2010

Men HALLÅ! vart är kommentarerna?

Har ingen dunder publik till bloggen men har haft en 23 unika besökare idag, känns så skumt när man inte vet, men lite spännande.
Men HALLÅ! vart är kommentarerna??



boris har haft en hel del ljusslingor men allt går sönder. Ingo har en sådanhär slinga fast i gul-orange-vit kulör. Den här slingan är verkligen boo. Den är färgglad och så stilfull, den får det bli!
Spenderat större delen av dagen ute idag, helt underbart skönt, Var i vasaparken men Linda, ville och Tess och där var även Linda med Milian och Nova http://miliannova.blogg.se/. Det var fint det.
Annars har det inte hänt nånting idag kag har ingen energi till nått, jag vill ta tag i saker men orkar inte, Ren tvätt har legat nu i vardagsrummet i äkert 2 veckor för jag orkar inte lägga in det. Måste ioförsej städa lite där inne för att få in tvätten men har bara börjat lite. Komsi komsi Energin!!!

Inget rs-virus!

vann dessa snygga igår till ingo
mitt favoritmärke, The BRANDstrom.


Var på vc idag och proverna visade att Ingo inte hade något rs-virus, det känns bra. Fick en jättemysig läkare som undersäkte ingo jättenoggrannt. Han var så duktig och sa inte ett ord när de tog sänkan. Fick ett klistermärke som storebror fick för Ingo brydde sej inte om det han var mest bekymrad över att han hade plåster och försökte ta bort det.
Nu ska jag skala potatis om jag orkar för sen ska vi gå till vasaparken och leka.