4/30/2009

sköna maj välkommen....


livet rullar på idag är det 7 dagar kvar till bf och jag känner mig färdig. Nu kan du komma lilla vän. Bloggande går väll som väntat, 2 månader typ utan ett ord här men sån är jag..svårt att hålla koll på det där och vad ska man skriva liksom, jag beundrar fortfarande er som har massa att skriva flera gånger om dagen.
Vi har fixat oss en bil iallafall och fått ny lägenhet till slut och min kung som han själv kallar sig har fått jobb, så livet känns ganska lyckligt. Det väntade bakslaget kom med eftertsom jag tappat en nyckel så får jag fixa typ 3000 spänn tills vi ska flytta med det löser sig, skulle ju varit kul att köpa lite nya möbler för det istället men sånt är livet när man är klantig som jag.


Boris Henning 2 år och 3 månader 29/4-2009

världens bästa: Rolig boris idag: Mamma hanna i mataffären idag; oohh vilket jobbigt ljud, pust stön...(en unge har fått nått tjutanfall) Boris svarar mamma; men mamma det är ju bara ponken= pojken.Väldigt tålamodskrävande boris idag; boris Ashungrig vid kvällsmaten, får ett anfall en gång för att vi ska ta på korven på gaffeln ( sommhan fått för sig att vi ska göra ett tag) Vilken vi inte gör utan det lilla barnet blir hysterisk i typ 20 minuter, kissar i stolen. Han sitter utan blöja. Får gå in på sitt rum, kommer ut efter några minuter för att berätta att han kissat igen på golvet.( Han brukar gå på pottan)Gör ett nytt försök med maten men så fort han sätter sig blir han hysterisk för att mammma inte sätter på korven på gaffeln. Pappa försöker lugna men så klart så inte pappa prata utan det blir ett strängt PAPPA NEJ!! INTE PRATA.Pappa avviker från bordet, mamma hanna har typ fått i sig maten men känner sig en aningen stressad över situationen. Lägger mig i soffan och försöker glo på 2 and ½ men men anfall i bakgrunden. Håller boris i handen för att försöka lugna honom utan att ge honom för mycket, efter yteligare kanske 10 minuter tar han en halv korv i munnen och sen går det bra. Har har under tiden försökt få mig att hjällpa honom men på ett lite lugnare sätt, mamma hjälpa?! snyft snorvel, mamma hjälpa? så är livet på en pinne men han är underbar ändå!!Jag har iallafall ett fullkommligt normalt barn som utvecklas precis som de ska, och ihärdigheten vet jag ju verkligen vem han har ärft ifrån :)